Klassieke concerten en diners

Koop tickets voor klassieke concerten samen met een diner in Wenen bij Wenentickets.nl. Geniet van een klassiek concert met diner bij Schönbrun Paleis of andere prachtige locaties in wenen. Boek tickets hier!

Klassieke concerten en diners
 
Een Avond in het Schönbrunn Paleis

Een Avond in het Schönbrunn Paleis

4.3
(3)

Een Avond in het Schönbrunn Paleis is onvergetelijk. Combineer uw Schönbrunn Paleis Wenen rondleiding ticket met een mooi diner in het Café-Restaurant Residenz of een concert met het Schönbrunn Paleisorkest in de Oranjerie!

Vanaf € 72.50
Blauwe Donau

Blauwe Donau

Geniet van een riviercruise op de Donau in Wenen met aansluitend een heerlijk diner in Café-Restaurant Residenz en tot slot een klassiek concert in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. Boek uw ticket voor Donau Cruise, diner en concert in Wenen hier!

Vanaf € 120.40
Rendezvous met Mozart

Rendezvous met Mozart

Rendezvous met Mozart in het Schönbrunn Paleis in Wenen is incl. een bezoek aan het Paleis, een heerlijk diner in Café-Restaurant “Residenz” en een klassiek concert met het Schönbrunn Paleis Orkest Wenen. Boek uw tickets voor Rendezvous met Mozart hier!

Vanaf € 186.70
Sisi's Schatten

Sisi's Schatten

Met onze tour Sisi's schatten in Wenen, voel je je voor een dag Keizerin! Boek tickets voor Sisi's schatten, incl. bezoek aan de Keizerlijke Meubel Collectie, het Keizerlijk Paleis (Hofburg) en het Schönbrunn Paleis met diner en concert in de Oranjerie!

Vanaf € 195.90
Nederlands
Ticmate
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen