Rendezvous met Mozart

5.0 (1)
Vanaf € 186,70

Rendezvous met Mozart in het Schönbrunn Paleis in Wenen is incl. een bezoek aan het Paleis, een heerlijk diner in Café-Restaurant “Residenz” en een klassiek concert met het Schönbrunn Paleis Orkest Wenen. Boek uw tickets voor Rendezvous met Mozart hier!

Geniet van een avond van koninklijke geneugten, u wandelt door het weelderig paleis, eet een heerlijk diner en eindigt de dag met een grote finale in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis waar u aan een muzikale reis begint met het Schönbrunn Paleis Orkest Wenen.

Start uw reis met een bezoek aan de ceremoniële ruimtes van het wereldberoemde Schönbrunn Paleis, de meest populaire toeristische attractie van Oostenrijk. Gasten krijgen een audiogids en kunnen de Paleis tour maken op elk gewild moment van de dag tijdens de openingstijden van het paleis, we raden gasten echter aan om niet later dan 16.00u. te beginnen aan de paleis tour met audiogids.

Om 18.30u wordt het diner geserveerd in het Café-Restaurant Residenz, dat zich bevindt in de voormalige keuken van het Schönbrunn Paleis. Dit gebouw staat op het zogenoemde Ehrenhof, wat tegen de hoofdingang van het paleis aanligt. Hier wacht een elegant 3 gangen menu diner op u met typische gerechten uit de tijd van Mozart (drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen).

Om 20.30u. (deuren gaan open om 20.00u.) begint het concert. De concertlocatie is voor Mozart gedurende zijn carrière altijd van groot belang geweest (hij trad hier meerdere keren op ): de volledig gerestaureerde Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De muziekuitvoering is door het gerenommeerde Schönbrunn Paleisorkest Wenen , begeleid door zang en balletdansers. J. Strauss en W.A. Mozart staan op het programma. Onze gasten krijgen een alcoholische versnapering aangeboden bij de Oranjerie Bar en ontvangen tevens een concertprogramma en een “Best of Mozart CD”, uitgevoerd door het Schönbrunn Paleisorkest Wenen. Verder zijn er zitplaatsen gereserveerd voor de voorste twee rijden. In de pauze kunt u genieten van een glas mousserende wijn en heerlijke “Mozartkugeln” ( chocoladetruffels) aan de bar.

 

Belangrijke Informatie:

- Uw e-tickets worden gestuurd naar uw e-mail address als een PDF document direct nadat uw boeking is voltooid, en u dient een kopie mee te brengen naar de Oranjerie waar u deze dient in te wisselen voor uw tickets. U kunt uw e-tickets inwisselen vanaf 09.00 u. alleen op de dag van de geboekte datum.
- De duur van het concert incl. pauze is 1½ tot 2 uur, en eindigt ongeveer om 22.15 u.
- Klik HIER om de stoelenplattegrond te zien van de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis.
- In de pauze van het concert krijgen VIP & Categorie A gasten een glas mousserende wijn aangeboden bij de bar.
- Op geselecteerde dagen, kunnen de concerten plaatsvinden in Grote Galerie of de Zaal van Witgoud. die zich binnen het Schönbrunn Paleis bevinden of in andere concertzalen in Wenen. U zult natuurlijk op de hoogte worden gebracht mocht de concertlocatie gewijzigd worden.
- Na afloop van de Schönbrunn Paleisconcerten zullen er taxi's gereed staan direct buiten de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De metro rijdt tot middernacht met intervallen van vijf tot acht minuten.

 

 

 

Openingstijden

U kunt uw e-tickets vanaf 9.00 u. ophalen en uw paleisbezoek beginnen wanneer u wilt, echter raden we het aan om niet later dan 16.00 u. te starten met uw audiogids tour Paleis tour . Diner wordt geserveerd om 18.30u. en het concert start om 20.30u.

Bestel

don, 20 jun 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 2 uur

Routebeschrijving

Rendezvous met Mozart

Adres
Oranjerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen.

×