Wenen Hofburg Orkest

Vanaf € 46,80

Hofburg Orkest in Wenen, de muziekhoofdstad van de wereld, is een onvergetelijke Weense ervaring met Johann Strauss en Wolfgang Amadeus Mozart. Boek tickets voor Wenen Hofburg Orkest hier!

 

Terecht wordt Wenen gezien als de muziekhoofdtad van de wereld. De unieke mogelijkheid om het KEIZERLIJK PALEIS (HOFBURG) te zien is door hier een concert bij te wonen van het WIENER HOFBURG-ORCHESTER.

Het is een genoegen voor het WIENER HOFBURG-ORCHESTER om de gasten een onvergetelijke Weense ervaring te bezorgen met beroemde en geliefde composities van de "Koning van de Wals", Johann Strauss, en tevens aria's uit opera's van W. A. Mozart in de prachtige atmosfeer van het Keizerlijk Paleis (Hofburg) in Wenen. Er zal een orkest bestaande uit ongeveer professionele musici en internationale solisten van de Weense Staatsopera optreden.

Programma (voorbeeld) kan er ongeveer zo uitzien:
Wolfgang Amadeus Mozart: Ouverture uit  "Le nozze di Figaro", Papageno-Papagena uit "Die Zauberflote"Vioolconcert G-Major, Duet uit "Don Giovanni", Turkse Mars en Aria uit ""Le nozze di Figaro"
Johann Strauss: Keizer Wals, Eljen a Magyar, Polka, Aria  "Der Zigeunerbaron", Wiener Blut, Wals, An die Blaue Donau en Radetzkymars.

Belangrijke informatie:

- Uw e-tickets worden naar u e-mailadres gestuurd als een PDF document direct na voltooiing van uw boeking, en u dient een kopie mee te brengen naar de Weense Hofburg.
- Duur incl. pauze is 1½ tot 2 hours
- Deuren naar de zaal gaan om 19.30u. open.
- Afhankelijk van de concertdata, treedt het Weense Hofburg Orkest op in ofwel de "Redoutensaal" of de "Festsaal" in het Weense Keizerlijk Paleis (Wiener Hofburg!

Openingstijden

Elke di, do & za om 20.30u. van mei tot oktober.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 2 uur

Routebeschrijving

Wenen Hofburg Orkest

Adres
Heldenplatz 1 A-1010 Wenen

×