Sisi's Schatten

 
Vanaf € 195,90

Met onze tour Sisi's schatten in Wenen, voel je je voor een dag Keizerin! Boek tickets voor Sisi's schatten, incl. een bezoek aan de Keizerlijke Meubel Collectie, het Keizerlijk Paleis (Hofburg) en  het Schönbrunn Paleis met diner en concert in de Oranjerie!

 

Ontdek het Keizerlijk Wenen door de ogen van de legendarische Keizerin Elizabeth (Sisi). De koninklijke ambiance van keizerlijk Wenen zal u tijdens de hele tour volgen.  U zult schitterende gebouwen en musea bezoeken, genieten van culinaire lekkernijen en tenslotte een bijzonder elegant concert bijwonen in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. Koninklijk genot is gegarandeerd!

 

In de middag maakt u een wandeling maken door het voormalig landgoed van het Habsburgse Rijk: het Schönbrunn Paleis , de zomerresidentie van Sisi en Franz Joseph, bekijkt u de Keizerlijke Meubel Collectie, waar prachtige meubelstukken uit de tijd van Sis worden getoond. U brengt tevens een bezoek aan het Keizerlijk Paleis (Hofburg) waar zich de keizerlijke vertrekken, het Sisi Museum en de Keizerlijke Zilver Collectie bevinden.

Maar Sisi's Schatten is nog meer, veel meer, een heerlijk diner geserveerd op de geboekte datum in Café-Restaurant Residenz. Om 18.30u wordt het diner geserveerd in het Café-Restaurant Residenz, dat tegen het Schönbrunn Paleis aan ligt. In deze voormalige keuken van het paleis, wat nu een mooi restaurant met een fantastisch sfeer is,  staat uw tafel klaar. Het diner bestaat uit een heerlijk 3 gangen menu  (drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen).

Voor de grote finale zult u een concert bijwonen in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De beste zitplaatsen zijn voor u gereserveerd om te kunnen genieten van de muziekuitvoering door het gerenommeerde Schönbrunn Paleisorkest Wenen ( J. Strauss en W.A. Mozart staat op het programma). Wij nodigen u in de pauze uit bij de bar voor een a glas mousserende wijn. En om mee naar huis te nemen ontvangt u van ons een bijzonder geschenk, een Port-Ami!

Wij beseffen dat de hele tour moeilijk op één dag te doen is en om die reden zijn de tickets, als u bij ons boekt,voor de Keizerlijke Meubel Collectie, het Keizerlijk Paleis (Hofburg) en  het Schönbrunn Paleis  geldig op welke dag u wilt , tot een maand na de geboekte datum van het diner in Café-Restaurant Residenz en het concert in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis.

 

Belangrijke Informatie:

- Uw dient uw tickets op te halen bij de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis, vanaf 09.00u. op de door u geboekte datum!
- Adres Ticket Ophaalpunt: Oranjerie Schönbrunn Paleis, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen.
- Diner in Café-Restaurant Residenz wordt geserveerd om 18.30u. op de vaste geboekte datum en het concert in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis start om 20.30u. op de vaststaande geboekte datum.
- De duur van het concert incl. pauze is 1½ tot 2 uur, en eindigt ongeveer om 22.15 u.
- Klik HIER om de stoelenplattegrond te zien van de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis.
- Op geselecteerde dagen, kunnen de concerten plaatsvinden in Grote Galerie of de Zaal van Witgoud. die zich binnen het Schönbrunn Paleis bevinden of in andere concertzalen in Wenen. U zult natuurlijk op de hoogte worden gebracht mocht de concertlocatie gewijzigd worden.

- Openingstijden Keizerlijke Meubel Collectie: Dinsdag tot zondag van 10.00u. tot 18.00u.
- Openingstijden Keizerlijk Paleis(Hofburg):Dagelijks van 09.00u. tot 17.30u.
- Openingstijden Schönbrunn Paleisbezoek: Dagelijks van 08.30u. tot 17.30u.
- U kunt de Keizerlijke Meubel Collectie, het Keizerlijk Paleis (Hofburg) en  het Schönbrunn Paleis  tot een maand na de geboekte datum van het diner in Café-Restaurant Residenz en het concert in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis bezoeken.
- Na afloop van de Schönbrunn Paleisconcerten zullen er taxi's gereed staan direct buiten de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De metro rijdt tot middernacht met intervallen van vijf tot acht minuten.

 

Openingstijden

U dient al uw tickets op te halen bij het ticketloket bij de Oranjerie Schönbrunn Paleis,  Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen van 09.00u. op de geboekte datum!

Bestel

vri, 26 jul 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 2 uur

Routebeschrijving

Sisi's Schatten

Adres
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen

×