Wiener Residenzorchester

Vanaf € 46,80

Het Wiener Residenzorchester, een Weens kamerorkest, treedt dagelijks op met prachtige Weense klassieke muziek van J. Strauss en W.A. Mozart. Boek tickets voor het Wiener Residenzorchester hier!

 

Dagelijks traditionele concerten. Luister naar de wereldberoemde muziek van W.A. Mozart en Johann Strauss op de meest mooie historische locaties in Wenen. Begeleid door professionele operazangers en balletdansers gekleed in historische kostuums uit die tijd.

 

In 1991 werd het orkest benoemd tot officiele vertegenwoordiger van de stad Wenen tijdens de viering  van de 200ste sterfdag van Mozart en het orkest heeft ook meerdere keren opgetreden bij het «Internationaal Muziekfestival Wenen».


Op het programma staan de meest beroemde en mooie werken van de Weense Klassieken van W.A. Mozart en Johann Strauss, uitgevoerd door 10 - 40 musici, begeleid door professionele operazangers en balletdansers.

Bekijk de stoelenplattegrond van Palais Auersperg HIER!

Één van de beste orkesten van Wenen neemt u mee op reis, terug de tijd in van het Keizerlijk Wenen!

Belangrijke informatie:
- Uw e-tickets worden naar uw e-mailadres gestuurd als PDF document direct na voltooiing van uw boeking, en u dient een kopie mee te brengen naar Palais Auersperg.
- Duur incl. pauze is 1½ uur, het concert eindigt om 21.45u.
- Deuren naar de concertzaal gaan om 20.00u. open.
- Bekijk de stoelenplattegrond van Palais Auersperg HIER!.
- Het Residentie Orkest Wenen treedt op in Palais Auersperg, ook wel bekend als Het Rosenkavalier Paleis! Het paleis bevindt zich, zoals te verwachten, in Wenen en draagt nog precies dezelfde naam als op 8 oktober 1777: Palais Auersperg (Auersperg Paleis).

 

 

Openingstijden

Dagelijks om 20.15u. het hele jaar door.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 1 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Wiener Residenzorchester

Adres
Auerspergstrasse 1 A-1080 Wenen

×