Schönbrunn Paleis: klassiek concert

Vanaf € 51,00

Klassieke Muziek Concerten in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis in Wenen met op het  programma Wolfgang Amadeus Mozart en Johann Strauss. Boek tickets voor  Schönbrunn Paleis Concert in de Oranjerie in Wenen hier!

In de historische Oranjerie in barokstijl van het Schönbrunn Paleis, wisselen het Schönbrunn Paleis Orkest Wenen(april tot oktober & Kerstmis) en het Schönbrunn Paleis Ensemble Wenen(januari tot maart en november tot 23 december) elkaar af met het uitvoeren van de meest prachtige muziekstukken ooit geschreven door Wolfgang Amadeus Mozart en Johann Strauss.

Klik HIER om de stoelenplattegrond van de Oranjerie in het Schönbrunn Paleis te bekijken.

In het eerste gedeelte van het concert kunt u luisteren naar geselecteerde ouvertures, aria's en duetten van Wolfgang Amadeus Mozart zoals "Le nozze di Figaro", "Die Zauberflöte” en “Don Giovanni”. Na de pauze, zal het orkest u laten genieten van de meest memorabele operette aria's, walsen en polka's van Johann Strauss, de “koning van de wals,” waaronder “Die Fledermaus”, “Der Zigeunerbaron ”, “An der schönen blauen Donau” en de “Radetzky Mars”.

Twee operazangers, een sopraan en een bariton maken samen met een mooi ballet koppel in historsiche kostuum de avond compleet

 

Belangrijke Informatie:
- Uw e-tickets worden gestuurd naar uw e-mail address als een PDF document direct nadat uw boeking is voltooid, en u dient een kopie mee te brengen naar de Oranjerie.

- De duur van het concert incl. pauze is 1½ tot 2 uur, en eindigt ongeveer om 22.15 u.

- Deuren van de Oranjerie gaan om 20.00u. open.

- Klik HIER om de stoelenplattegrond te zien van de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis.

- In de pauze van het concert krijgen VIP gasten een glas mousserende wijn aangeboden bij de bar.

- Op geselecteerde dagen, kunnen de concerten plaatsvinden in Grote Galerie of de Zaal van Witgoud. die zich binnen het Schönbrunn Paleis bevinden of in andere concertzalen in Wenen. U zult natuurlijk op de hoogte worden gebracht mocht de concertlocatie gewijzigd worden.

- Na afloop van de Schönbrunn Paleisconcerten zullen er taxis gereed staan direct buiten de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De metro rijdt tot middernacht met intervallen van vijf tot acht minuten.

 

 

Openingstijden

Dagelijks om 20.30u.

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 1 uur 45 minuten

Wat is inclusief?

- Classiscal music concert tickets to the Schönnbrunn Palace
- VIP-ticket guests will receive a glass of complimentary sparkling wine at the bar during intermission

Routebeschrijving

Schönbrunn Paleis Concerten

Adres
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen

×