Schönbrunn Paleis: klassiek concert

 
Vanaf € 50,00

Geniet van een avond uit gevuld met klassieke muziek in de Oranjerie in Paleis Schönbrunn in Wenen. Het concert bevat een programma van Wolfgang Amadeus Mozart en Johann Straus.

Hoogtepunten

- Geniet van een klassiek concert in het Schönbrunn Paleis
- Luister naar muziek van Mozart en Straus
- Bewonder het prachtige paleis uit de 14e eeuw

Wat kan ik verwachten?

Er is geen betere manier om een avondje uit in Oostenrijk door te brengen, dan door een concert bij te wonen in de historische Oranjerie in paleis Schönbrunn. De Oranjerie herbergt twee gerenommeerde orkesten die de prachtige stukken van Mozart en Strauss uitvoeren.

In het eerste gedeelte van het concert luister u naar geselecteerde ouvertures, aria's en duetten van Wolfgang Amadeus Mozart zoals 'Le nozze di Figaro', 'Die Zauberflöte' en 'Don Giovanni'. Na de pauze, geniet u van de meest memorabele operette aria's, walsen en polka's van Johann Strauss (die met recht de bijnaam 'koning van de wals' heeft) waaronder 'Die Fledermaus', 'Der Zigeunerbaron', 'An der schönen blauen Donau' en de 'Radetzky Mars'.

Twee operazangers, een sopraan en een bariton maken samen met een mooi balletkoppel in historische kostuums, de avond compleet.

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Uw e-tickets worden gestuurd naar uw e-mail adres nadat uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar de Oranjerie, waar u de tickets omruilt voor een originele papieren ticket.

Wanneer kan ik mijn tickets omwisselen?
Uw tickets ruilt u om vanaf 09:00 uur op de geboekte datum. De Oranjerie is gevestigd direct tegenover het U4 Schönbrunn metrostation.

Welke stoelen zal ik kiezen?
U kunt kiezen uit vier ticket categorieën: VIP, A, B of C, verwijzend naar respectievelijk de voorkant, het midden en de achterkant van het auditorium. Als u voor een VIP-ticket kiest, ontvangt u als extraatje gratis een glas mousserende wijn tijdens de pauze.

Bekijk hier de plattegrond om uw stoelen uit te kiezen.

Hoelang duurt het concert?
Het concert duurt inclusief pauze 1½ tot 2 uur, en eindigt ongeveer om 22:15 uur.

Belangrijke informatie

- Op bepaalde dagen kunnen de concerten plaatsvinden in Grote Galerie of de Zaal van Witgoud of in andere concertzalen in Wenen. Natuurlijk wordt u hierover geïnformeerd. 
- Na afloop van de Schönbrunn Paleisconcerten staan er direct buiten de Oranjerie van het paleis, taxi's voor u klaar. De metro rijdt tot middernacht, treinen vertrekken iedere 5 tot 8 minuten.
- Het Schönbrunn Paleis Orkest Wenen speelt van april tot en met oktober en tijdens Kerstmis. Het Schönbrunn Palace Ensemble Wenen speelt van januari tot en met maart en van november tot 23 december.

Openingstijden

Dagelijks om 20.30u.

Bestel

vri, 26 jul 2024

Bestseller

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 1 uur 45 minuten

Wat is inclusief?

- Tickets voor een klassiek concert in het Schönbrunn Paleis*
- Gasten met een VIP-ticket ontvangen tijdens de pauze gratis een glas mousserende wijn bij de bar

Routebeschrijving

Schönbrunn Paleis: klassiek concert

Adres
Schönbrunner Schloßstraße 47 1130 Wenen

×